Spletne strani OMV
Zapri

Impresum

Z obiskom spletne strani tocimceneje.si potrjujete, da ste s pravnim obvestilom seznanjeni in z njim soglašate. Vsi uporabniki spletne strani uporabljajo na lastno odgovornost.

Za namene bralcu prijazne pretočnosti besedila se na naših spletnih straneh uporabljajo glede na spol nevtralni izrazi. Besede, kot sta "zaposlen" ali "partner", niso vezane na spol.

Ponudnik storitev, izdajatelj in nosilec medija: OMV Slovenija, d.o.o.

Sedež družbe: Ulica 15. maja 19, 6000 Koper

Tel.: +386 5 66 33 300

E-naslov: info.slovenia@omv.com; https://www.tocimceneje.si 

Z obiskom te strani se strinjate, da je za vas pravno zavezujoče naslednje:

Izraz "OMV" vključuje družbo OMV Slovenija Če se karkoli od spodaj navedenega nanaša samo na določene družbe in pravne osebe, se te družbe in pravne osebe izrecno navedejo.

Besedilo v nadaljevanju ne velja, če in v obsegu, v katerem je v nasprotju z zavezujočim pravom.

OMV si po najboljših močeh prizadeva zagotavljati točnost in popolnost informacij, objavljenih na tej spletni strani. Kljub temu se lahko pojavijo nenamerne ali naključne napake, za katere se opravičujemo.

OMV ne daje nobenih zagotovil in jamstev glede informacij, ki so objavljene na tej spletni strani, vključno z zunanjimi hipertekstovnimi povezavami in drugo vsebino, ki se lahko posredno ali neposredno uporablja preko spletne strani tocimceneje.si. OMV si tudi pridržuje pravico do sprememb in dopolnitev na spletni strani brez predhodnega obvestila. OMV ne prevzema nikakršne odgovornosti za napake in opuščene podatke na spletni strani tocimceneje.si. Uporabnik prevzema vso odgovornost za sprejemanje odločitev na podlagi informacij, ki so objavljene na spletni strani tocimceneje.si. OMV ne prevzema nikakršne odgovornosti za posredno, neposredno ali drugo izgubo, ki iz kakršnegakoli razloga nastane zaradi posredne ali neposredne uporabe informacij, ki so objavljene na spletni strani tocimceneje.si.

OMV ne zatrjuje in ne jamči za neprekinjeno delovanje brez napak funkcij in storitev, ki jih vsebuje spletna stran tocimceneje.si, za odpravo napak in za odsotnost virusov in drugih škodljivih elementov na spletni strani tocimceneje.si oziroma na strežniku, na katerem spletna stran gostuje. OMV v obsegu, ki ga dovoljuje zakon, ne odgovarja za škodo, ki nastane zaradi slabega delovanja ali nedelovanja spletne strani tocimceneje.si oziroma katerekoli z njo povezane storitve in tehnične naprave. Nobene informacije, ki so objavljene na spletni strani tocimceneje.si, ne predstavljajo povabila, ali spodbujanja k nakupu, ali trgovanju z delnicami in drugimi vrednostnimi papirji OMV ter potrdili o lastništvu (ADR), niti na to ne namigujejo. Vse navedene določbe veljajo tudi za programske rešitve, ki se jih lahko prenese ali pa so neposredno ali posredno dostopne na spletni strani tocimceneje.si. V kolikor (hiper)povezave omogočajo dostop do programskih rešitev tretje osebe, veljajo pogoji, kot jih je določil ponudnik programske rešitev, in jih je potrebno upoštevati.

Razen če ni določeno drugače, je OMV izključni lastnik avtorskih pravic za strani in vsebine, ki so objavljene na spletni strani tocimceneje.si, in materiale, ki se uporabljajo za spletno stran tocimceneje.si. Za zgoraj navedeno se nobeni tretji strani ne izdajajo licence in druge pravice (kot so lastninske pravice, pravice industrijske lastnine in avtorske pravice). Reprodukcija strani in vsebin na spletni strani tocimceneje.si je dovoljena samo za osebno uporabo in informiranje uporabnika. Vse druge oblike reprodukcije in uporabe so strogo prepovedane. Nadaljnja uporaba razločevalnih elementov (kot so blagovne znamke in logotipi Avanti in Diskont) je izrecno prepovedana, ne glede na to, ali se razločevalni elementi uporabljajo skupaj s simbolom ® ali ™, kar velja še zlasti za registrirane trgovske znamke Avanti, Diskont in OMV.

Zgornja določila veljajo tudi za posredne ali neposredne prenose oziroma uporabo programske opreme preko spletne strani tocimceneje.si. Če zunanje hipertekstovne povezave zagotavljajo dostop do programske opreme tretjih oseb, zanjo veljajo splošni pogoji uporabe lastnikov programske opreme in njihove pravice s tem v zvezi.

 
Zasebnost, piškotki, Google Analytics

Zasebnost

Da bi lahko družba OMV Slovenija v največji mogoči meri ugodila potrebam uporabnikov spletne strani, je nujno, da uporabniki dajo na voljo svoje podatke in da lahko te podatke družba uporablja brezplačno.

Vsak uporabnik spletne strani tocimceneje.si, ki da družbi OMV Slovenija na voljo svoje podatke, tej podeljuje neomejene pravice do teh informacij in dopušča, da jih ta uporablja, kakor koli želi. Podatki, ki jih je dal na voljo uporabnik, niso tajni, z izjemo osebnih podatkov v sklopu Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Za osebne podatke uporabnika velja Zakon o varstvu osebnih podatkov, družba OMV Slovenija pa jih uporablja samo za obdelavo in svetovanje.


Piškotki

Med obiskom spletne strani tocimceneje.si se na vašem računalniku shranjujejo t. i. piškotki oz. informacije, ki omogočajo prepoznavanje uporabnika pri naslednjih obiskih in optimalno uporabniško izkušnjo. Če se ne strinjate s shranjevanjem piškotkov na vašem računalniku, vas prosimo, da onemogočite njihovo uporabo. Prosimo, upoštevajte, da v tem primeru ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij spletne strani tocimceneje.si.

Spletna stran za spletno oglaševanje deloma uporablja tudi t. i. oglasne ali ciljane piškotke zunanjega ponudnika. S to tehnologijo lahko družba OMV Slovenija svojim obiskovalcem tudi na tujih straneh prikazuje informacije v zvezi z družbo. Ta sledilni piškotek zajema IP-naslov, uporabljeni brskalnik, obiskane strani pred in po obisku spletne strani ali oglase na drugih obiskanih spletnih straneh. Tovrstni podatki se shranjujejo največ 13 mesecev. Shranjevanje in uporabo vseh piškotkov lahko kadar koli spremenite v nastavitvah vašega brskalnika in že shranjene piškotke zbrišete.


Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletnega analiziranja družbe Google Inc. (v nadaljevanju Google). Google Analytics uporablja piškotke oz. besedilne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku ter spletni strani pomagajo analizirati vaš način obiskovanja. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi te spletne strani, bodo praviloma poslane in shranjene pri Googlu na strežnikih v Združenih državah Amerike.

Zaradi aktivacije storitve zakrivanja IP-naslovov bo Google vaš IP-naslov skrajšal znotraj držav članic Evropske unije ali držav podpisnic Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih bo na Googlove strežnike v ZDA posredovan vaš celotni IP-naslov, ki bo tam skrajšan. Google bo po naročilu družbe FE-Trading te informacije uporabljal za izdelavo ocene o vašem obisku spletne strani, pripravo poročil o spletnih aktivnostih in izvajanje drugih storitev, povezanih z uporabo spletne strani in interneta. Vaš IP-naslov, ki ga brskalnik posreduje v sklopu Google Analytics, ne bo povezan z nobenimi drugimi podatki, ki jih hrani Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z izbiro ustreznih nastavitev v vašem brskalniku, vendar je treba upoštevati, da zato morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Poleg tega imate možnost preprečiti, da Google prek piškotkov zajema in obdeluje podatke o vaši uporabi spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), in sicer tako, da zaženete in omogočite brskalniški dodatek za onemogočanje Google Analytics ali kliknete na to povezavo, s katero nastavite piškotek, ki na tej spletni strani onemogoča spremljanje prek Google Analytics.